Вітаємо випускників магістратури з успішним та зразковим завершенням навчання

24 січня 2023 року урочисто вручено дипломи випускникам-іноземцям з нагоди успішного завершення навчання в КПІ ім. Ігоря Сікорського !photo_2023-01-25_14-45-43

В залі Вченої Ради КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрів для випускників-іноземців Університету випуску 2022 року.

Директор Центру міжнародної освіти Сергій Маулік виступив з вітальною промовою. Дипломи випускникам вручали представники/наукові керівники інститутів/факультетів КПІ: НН ІАТ, НН ІМЗ ім. Є. О. Патона, ІХФ та ФЕА.

Пишаємося, що серед 19 магістрів-іноземців, Ше Сянюй отримав диплом з відзнакою:

photo_2023-01-25_14-45-56

Попри війну, пʼятеро з девʼятнадцяти китайських студентів залишились в Україні й отримали дипломи особисто.

З нетерпінням чекаємо на нових вступників-іноземців 2023!

Шановні випускники, ваші дипломи та додатки до дипломів вже готові до видачі !

Отримати оригінали та копії своїх документів Ви можете лише особисто. Інша особа може отримати ваші документи за «довіреністю». Для оформлення «довіреності» поза межами України необхідно:
  1. Оформити довіреність у нотаріуса в країні, в якій Ви знаходитесь зараз та її легалізувати (легалізація Посольства України або апостиль).
  2. Відправити оригінал довіреності своїй довіреній особі в Україну (DHL або інші поштові сервіси).
  3. В Україні довірена особа має зробити переклад довіреності на українську мову і засвідчити його в нотаріуса. Потрібно 2 екземпляри перекладу: один для університету, другий – для легалізації документів.
  4. Довірена особа віддає оригінал довіреності та її нотаріально засвідчений переклад в Університет при отриманні Ваших документів про освіту.
Також звертаємо Вашу увагу, що отримати документи можна лише за відсутності боргів за навчання та гуртожиток. Ви маєте погасити заборгованість перед факультетом/ інститутом і бібліотекою КПІ. Зокрема, Ви маєте передати Університету свою Посвідку на тимчасове проживання разом з довіреністю. Після того, як Ви або довірена особа отримає диплом і додаток до нього їх необхідно легалізувати в Україні (консульська легалізація та/ або апостиль).

ЯК ЗРОБИТИ КОНСУЛЬСЬКУ ЛЕГАЛІЗАЦІЮ ?

Ознайомитись з порядком консульської легалізації можна за посиланням: https://mfa.gov.ua/consul/forua/legalization/doc-covid. Подати документи на консульську легалізацію можете Ви або Ваша довірена особа після отримання диплома і додатка. Університет може подати Ваші документи на легалізацію за умови оплати Вами рахунку Міністерства закордонних справ України та надання чеку про сплату до 25.07.2022 на e-mail: olgakor_cmo@ukr.net або телеграм +380-66-494-63-19. Вартість консульської легалізації диплома і додатка до нього коштує 300 грн (150 грн за один документ). Реквізити для оплати вартості легалізації в UAN за посиланням: https://mfa.gov.ua/consul/forua/legalization/doc-covid.

ЯК ПРОСТАВИТИ ШТАМП АПОСТИЛЮ ?

Ознайомитись з порядком проставлення штампу апостиль можна за посиланням: https://apostille.in.ua/.
  • Подати документи для проставлення апостиля можете Ви або довірена особа після отримання диплома і додатка до нього.
Отримати та легалізувати документи Ви можете протягом 1 року після завершення навчання. Після цього диплом та додаток знищуються. Видача документів здійснюється в Центрі міжнародної освіти, 31 корпус КПІ, кімната 2-03. Графік роботи: Понеділок, Вівторок, Середа, Четвер, П’ятниця з 9:30 до 13:00 і з 14:00 до 17:00.
Опубліковано 25.01.2023
No tags for this post.