Відбулась екскурсія містами України для іноземних студентів

Знайомство з Україною

На травневі свята Центр міжнародної освіти КПІ імені Ігоря Сікорського організував для студентів-іноземців та слухачів підготовчого відділення екскурсію по містам Західної України. Подорож розпочалася з мальовничого містечка Кам’янець-Подільський. Студенти-іноземці відвідали фортецю, після прогулялися старим містом, відпочивали після насиченого дня в центральному парку міста.

Наприкінці дня викладачами Корабльовою Іриною та Суддею Юлією було проведено тематичний вечір: «Давайте познайомимось», адже студенти були з різних груп, країн: Іран, Китай, Еквадор, Туреччина, Алжир, Гана, Азербайджан, Таджикистан, Ірак, Єгипет, Україна. Хоч студенти і навчаються різними мовами, це не стало на заваді, всі говорили мовою дружби, допомагали один одному у вдосконаленні своїх мовленнєвих навичок. На вечері лунали пісні різних країн, але об’єднала всіх музика України.

Наступного дня відбулося екскурсія в місто Хотин та Чернівці. Хотин зачарував іноземців своїми пейзажами, а Чернівці – головним корпусом Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Саме там відбулася зустріч з представниками університету, які розповіли про таємничу та наповнену подій, історію університету.

Завершився тур дводенним перебуванням у місті Лева. Львів зустрів чудовою погодою та святковим настроєм, адже саме тоді він святкував День міста. Студенти насолоджувалися середньовічною атмосферою міста. Відбулися цікаві екскурсії в Музей аптеку, Копальню каву, Замкову гору.

Хоч і поверталися в Київ студенти-іноземці стомлені , проте з позитивними емоціями, новими друзями і сподіваннями на наступну подорож півднем України.

33038920_2167450233479956_1841414627695525888_n

No tags for this post.